في تصريحات نارية عبر قناة نادي الزمالك، عبّر عمرو الجنايني، الرئيس الأسبق للجنة إدارة القلعة البيضاء، عن فخره الكبير بالانتماء للنادي، مشيدًا بتتويج الزمالك ببطولة كأس مصر وموجهًا عدة رسائل قوية للاعبين والجماهير على حد سواء.
فوز الزمالك علي بيراميدز ليس صدفة
وقال الجنايني إن الفوز بركلات الترجيح أمام بيراميدز لم يكن محض صدفة، بل ثمرة يقين بأن “ربنا مش هيضيع تعبنا”، مضيفًا: “الفرحة كانت جنونية.. شيكابالا ابني وربنا كان شايل له حاجة كبيرة، الاستاد كله كان أبيض بخطين حُمر، وكان لازم الجمهور يروح فرحان”.
الصفقات الحاية هتفرح جماهير الزمالك
وفي إطار حديثه عن مستقبل الفريق، كشف الجنايني: “الانتقالات القادمة هتكون نار.. اللي جاي أحسن أوي أوي، والصفقات هتليق باسم الزمالك وتفرّح جماهيره”.
ولم يتردد الجنايني في التعبير عن استيائه من بعض مواقف اللاعبين، قائلاً: “فاوضت لاعب قالي هو أنا هلعب للزمالك وكمان هاخد فلوس؟ ده شرف ليا.. اللي معانا أهلا وسهلا، واللي مش معانا ربنا يتولاه”.
كل واحد من حقه يدور علي مستقبله بس متبقاش كذاب
وأضاف: “كل واحد من حقه يدور على مستقبله، بس متبقاش كدّاب ولا نصاب.. مفيش كدّاب هيبقى راجل”.
وختم الجنايني حديثه بالتأكيد على أن الزمالك مسؤولية كل الزملكاوية، من إدارة ولجنة تخطيط وحتى الجماهير، قائلاً: “الزمالك شرف للي يعدي من قدام بابه”.